Našavši se u karantinu, odjednom imamo mnogo slobodnog vremena. Ostanimo kod kuće i iskoristimo ga što bolje. I budimo kreativni u kuhinji!

Pozivamo vas da se oprobate u kulinarskom izazovu sa kranjskom kobasicom! Originalnom, iz Slovenije, razume se! Pošto je samo prava kranjska kobasica napravljena od kvalitetnog svinjskog mesa kojem su dodati samo so, biber i beli luk. Pravo evropsko remek-delo koje bi po mišljenju turističkog portala „Travel” trebalo da proba svako na proputovanju po Evropi.

Iako je božanstvena već sama po sebi, sa dodatkom samo senfa i hleba, kranjska kobasica nudi i zaista neograničene mogućnosti kulinarskog nadahnuća. Kuvana, pečena, u najrazličitijim kombinacijama, slanim, pečenim, čak i slatkim… uvek oduševljava. Šta biste vi uradili sa njom? Pustite mašti na volju i pridružite nam se u Kulinarskom izazovu sa kranjskom kobasicom. Možete čak osvojiti i lepe nagrade.

Da li ste za? Odlično. Skočite samo na našu podstranicu i saznajte šta je sve potrebno za učestvovanje! Mi se već radujemo vašim idejama!