Nakon zanimljivog ulaska u leto, kada smo krajem maja na Zemunskoj pijaci održali uspešan Festival kranjskih kobasica i u junu vas obradovali brojnim degustacijama u tržnim centrima širom Srbije, radno nastavljamo i u najtoplijim letnjim mesecima.
Iako će se većina aktivnosti u narednim nedeljama održavati na internetu, družićemo se i uživo. Već za jul, i u Beogradu, i u Novom Sadu, pripremamo skoro 40 degustacija, na kojima ćete ponovo moći da se uverite u odličan ukus i evropski kvalitet originalne kranjske kobasice i kupite je po posebno povoljnim cenama. Pozivamo vas da nam se pridružite, probate taj slovenački delikates i kod naših ljubaznih hostesa popunite kratku anketu, koja može, uz malo sreće prilikom izvlačenja, krajem leta da vam donese lep poklon.
Pratite i naše You Tube, Instagram i Facebook profile na kojima već u avgustu pripremamo i novu nagradnu igru u kojoj možete da osvojite lepu nagradu.
Ukoliko se ne ponove ograničenja zbog kovida, čeka nas i zanimljiva jesen. Intenzivno nastavljamo sa degustacijama, naše priloge moći ćete da nađete u izabranim časopisima, a od septembra pripremamo i posebnu stručnu konferenciju, kojom ćemo obogatiti događaje na Novosadskom poljoprivrednom sajmu. Na konferenciji ćemo kroz veoma uspešan primer zaštite kranjske kobasice predstaviti prednosti i mogućnosti evropskog sistema zaštite tradicionalnih proizvoda, koji i za brojne srpske tradicionalne proizvode predstavlja dobru priliku. Ukoliko dozvole kovid prilike, za jesen planiramo i studijsku posetu srpskih medija Sloveniji.